torstai 8. lokakuuta 2015

Uusia treenikuteita


Tilailin tuossa tovi sitten meidän eteiseen uuden lipaston, josta pari laatikkoa saikin täytettä mun treenivaatteistani. Parantaa motivaatiota kun treenikuteet löytyy paremmin (kuin sieltä pommin nähneestä vaatekaapista josta ei löydy mitään ja meinaa tippua kaikki kun etsit). Lipastoon sovittelun kautta viikkailtuani vaatteita sain mielijohteen että täytyy saada jotain uutta.

Lähdin siis työpäivän jälkeen etsimään treenihousuja. Aikaa minulla ei ollut paljoa, joten tuo oli aivan typerä idea. Enhän minä siinä ajassa mitään housuja löytänyt, koska niitä täytyisi sovitella ja pyöritellä sen parikymmentä kappaletta, koska hyvät maksaa aivan liikaa. Huvikseni kävin myös Cubuksessa sovittamassa halpistrikoita, vain todetakseni että pinkistä lohkosta näkyy pikkarit läpi - muuten olisi olleet jopa ihanat päällä ja napakat! 


Satuinpa kuitenkin kauppakeskukseen osuvaan aikaan, Budget Sportissa oli hyvät alet menossa. Löysinkin jonkin aikaa suunnitelmissa olleet kompressiosukat, jotka nyt parin käytön testissä tuntuu todella ihanilta verrattuna aiempiin kompressiosäärystimiin jotka puristaa nilkkaan rannut. Myyjän suosittelusta uskalsin ostaa oman jalan koon kokoiset vaikka pohkeellani onkin kokoa sentin liikaa taulukosta katsottuna. Löysin myös Niken ihania juoksusukkia vitosen pari. Niiden juoksusukkien takia poikkesinkin vielä seuraavana päivänä alepaikoille (päätyen Asicsin vastaaviin sukkiin, yhtä ihanat jalassa) ja poikkesinpa myös Top-Sportin alerekille. Sieltä tulikin tehtyä mahtava löytö, Shock Absorberin aivan ihanat urheiluliivit puoleen hintaan hilppasen jo alennetusta hinnasta! Hintaa liiveille jäi siis 30 euroa, laskekaa siitä ovh. Olenkin tuskaillut usein sitä mikä näissäkin maksaa. Tosin nyt sovituksen myötä sen ymmärsi: laatu ja monipuolisuus. Liiveissä on paljon säätöjä, tuplavuoritus, tarpeeksi korkea etumus. Ja näissä ei rinnat mene aivan linttaan mutta ei roikukaan! Miten sattuikin olemaan siinä rekissä tasan yksi kappale sitä kokoa mikä minun ylleni meni (muut koot oli tyyliin rinnanympärys 65).

Nykyään olen aivan koukuttunut treenivaatteisiin. Toisaalta ne (laadukkaina) maksaa niin paljon, että ei sitten enää raaski ostaa muita vaatteita itselleen. Mutta nämä alelöydöt on todella kivoja aina! Nyt olisi mietinnässä lämpöiset juoksutrikoot lenkeille...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti