tiistai 5. huhtikuuta 2016

F24S-sali kokeilussa (plussat ja miinukset)

Eilen pääsi ekan kerran treenaamaan uutukaiselle Kouvolan Fitness24Seven -salille, joten olihan se mentävä tekemään viikon ekat treenit maanantain kunniaksi. Pari tuntia treeniä reisille ja takalistolle. Kyllä oli tänään raajat vähän kipiät! Huomenna olisi vuorossa selkää ja hauista.

kuntosali, fitness24seven

Menin tosiaan siinä päivällisaikaan, ja salilla ei onneksi ollut tuolloin kamalaa ryysistä. Ajattelin kyllä että näinköhän kaikki asiakkaat säntää heti treenailemaan. Suht rauhassa sai tehdä, tosin laitteiden tutkailuun meni oma aikansa kun toimivat eri tavoin kuin aiemmin käyttämäni kuntosalilaitteet. Paljon löytyi hienoja systeemejä mm. taljalla sai lähtöä liikuteltua alas tai ylös, oman treenin mukaan. Jalkaprässillä tein sitten "vahingossa" (nauran tälle yhä) sarjat 112 kg painoilla, koska en ollut huomioinut kelkan painoa mukaan. Hyvä minä! Mutta suht hyvin sain prässisarjat vedettyä loppuun asti!Positiiviset asiat pitää aina kertoa ensin. Monipuolisesti laitteita, kaikkea en vielä edes kokeillut! Löysin takareisille huippuhärvelin jossa saa lötkötellä (heheh). Valaistus on plussaa, ei ole hämyistä. Vaikka toisaalta se kirkas valo kyllä korostaa mun kalkkunan väristä hipiätäni. Sitten miinuksia... kovat penkit. Mun mies tosin sanoi tähän, että ne on uusia, kyllä ne pehmenee. Smithissä kyykätessä mua häiritsi peilin sauma, joka halkaisi mun kroppani. Pikkuvikoja?


Kävin myös kokeilemassa naisten puolta. Kiva soppi jos haluaa vähän enemmän omaa rauhaa. Ihastuin siellä kivaan pakaralaitteeseen (takapotkuja, melkein kuin taljalla mutta ei siltikään). Minä voin käydä ne olkapääni räpeltämässä siellä piilossa niillä 2 kilon punteillani! ;) Yhteisellä puolella lämppärilaitteet on ikkunan edessä, melko vilkas asemakatuhan siinä kulkee edessä, joten olo oli kuin akvaariossa. Vähän se hymyilytti kun uteliaat ohikulkijat kurkisteli sisälle, mutta kai tuohon ikkunaan tottuu. Kiva että on luonnon valoakin! Ja jos joinain päivinä (lue: kun kroppa tuntuu heliumpallolta) haluat enemmän yksityisyyttä, voi lämmitellä myös naisten sopissa josta ei näy ulos tai yhteiselle salillekaan. Hienoa olla nainen, eikös! Lämmittelystä puheen ollen, juoksumatoissa on tuulettimet, siistiä!


Tosin minä kyllä tykkään treenata sekasalilla. Ei mua häiritse ne kehonrakentajaukot jotka lataa tangot kiekkoja täyteen. Mutta sen huomasin, että sekasalin puolella kaikki laitteet ei ole mitoitettu tämmöiselle persjalkaselle. Esimerkkinä nyt tästä tuo jalkaprässi. Ylimmällä tasolla mun jalat yltää juuri ja juuri varvistamalla nostamaan kelkan liikkeelle. Tämän takia keksin ratkaisuksi säätää kelkka puoliväliin ja vasta sitten latoa kiekot kyytiin. Ainiin ja koska en edes jaksaisi nostaa 25 kg painavia levyjä sinne korkeimmalle tasolle, about olkapäideni korkeudelle. Hätä keinot keksii, koska pituudellehan ei ihminen voi kuinkaan. Harmi kun sitä ei voi treenaamalla saada lisää!

kuntosali, fitness24seven, f24s, kouvola

Ensipuraisulta tuntuisi hyvältä paikalta, miinuksineenkin. Easyfitillä mulla on jäsenyys voimassa toukokuun puoliväliin jos sen kohta irtisanon. Vähän kyllä haikeetakin. Miten voi jo parissa kuukaudessa niin kiintyä johonkin kuntosaliin? Haikein fiiliksin myös aikanani irtisanoin Ladylinelta itseni, siellä tosin tuli käytyä (=asuttua) paljon pidempään. Onko teillä ollut samoja fiiliksiä?

Ihania auringon täytteisiä kevätpäiviä!

4 kommenttia:

 1. Hei! Tekeekö ne siellä saliohjelmia myös... vasta alkajaakin kiinnostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! :) Linkkaampa sulle Satun sivun (nykyisin siis tuolla F24S:llä PT:nä). Satulta sain itse treeniohjelman ja omasta kokemuksesta sanon että mukava ohjaajana. Tuossa: https://fi.fitness24seven.com/kuntokeskukset/kuntokeskukset/kouvola-keskusta/satu-kahkonen/

   Poista
 2. Multakin loppuu jäsenyys Kouvolan easyfitiltä ensi kuussa ja vaihdettiin fitness24seveniin. Sinne heti kesäkuussa, kun saikku loppuu. Eilen kävin kokeilemassa ja tykkäsin kovasti, suurin miinus oli penkkien kovuus, onneksi ne pehmenee. Vaikutti kivalta paikalta ja sai rauhassa treenata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin myös eilen työpäivän perään! Sai taas melko rauhassa treenailla. Mamujahan tuolla molempina päivinä oli, mutta niitä nyt on muuallakin. :)

   Poista