perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uudet trikoot, sateinen lenkki takana


Tunti sitten kävin testaamassa uusia juoksutrikoita, jotka bongasin niinkin hienosta puljusta kuin Lidl. Kyllä sieltä joskus on tehnyt aika loistokkaitakin löytöjä. Juoksusukkia olen sieltä ostanut aiemminkin, ne onkin olleet hyviä työkäytössä kun ovat tukevat sukat. Tänään ostin Lidlistä parit uudet sukat, niitäkin testasin viimeisimmällä lenkillä, mutta nämä sukat eivät olekaan niin tukevat. Juoksutrikoissa valitsin koon M, yhtäkään housua ei ollut avattuna esillä joten arpapelillä mentiin. Housut mahtuivat hyvin, mutta juoksukokeilujen aikana tuli tunne kuin housut tippuisi jalasta (ei ne oikeasti mihinkään tippuneet). Joko koko on liian väljä tai sitten reisistä liian pieni. Minulla onkin aika paksut reidet, onhan se joskus luisteluharrastusaikoija ollut lihasta. :D Materiaaliltaan housut on 95% polyesteria ja 5% elastaania. Nyt +3 asteessa 2min hölkkäspurttien jälkeen jalat tuntui hitusen vilpoisilta, pakkasasteilla nämä ei varmaan pelitä?

Tilasinpa muuten väärää kokoa myös Better Bodiesin softpantsit. Myymälästä hakiessa vielä naureskelin myyjälle että toivottavasti mahtuvat päälle (M). Kotona huomasin että ohoh... No, pienen tuskailun jälkeen sainkin pöksyt heti eteenpäin ko. merkin face-kirpparilla ja pistin tilaukseen S-kokoiset (onneksi vielä alehousuja oli jäljellä...). Toivottavasti ne nyt on hyvät. Better Bodiesin tai Six Deucen trikoita olen meinannut liikkeessä käydä sovittelemassa joku päivä ehkä...


Muutama päivä sitten sain myös kotiovelle kuljetettuna Gymstickin pumppisettiini uuden tangon! Tilasin setin Go Fitnessiltä, mutta harmikseni tangon toisessa päässä pinnoite oli reunasta kuprulla mikä hankaloitti painojen vaihtoa. Lähetin kuvan sähköpostilla ja aspan työntekijä sanoi pyytävänsä maahantuojalta uuden tangon. Loistavaa palvelua. :)


Tänään on jalat vielä hieman jumissa eilisen uimahallireissun jäljiltä. Käytiin kaverin kanssa pitkästä aikaa myös salilla ennen vesijuoksua + paria uintikierrosta. 

PS. Vaakalukema tänään 64,5. (Silti kymmenen kiloa enemmän kuin 5-6 vuotta sitten, mutta siihen lukemaan olisikin aika hurjasti tavoiteltavaa; maybe someday, maybe not?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti