torstai 23. huhtikuuta 2015

Treenaaminen lapsen kanssa

Kesäkroppahaasteen tokaa viikkoa mennään eteenpäin! Maanantaina oli lepopäivä, tiistaina ohjelmassa oli dippejä ja sohvapystypunnerruksia. Kyllähän noissa kädet tutisi, etenkin kun tyttö halus "sun kyytiin" aina dippien aikana. Punnerruksissa yrittää kiivetä selän päälle joten treenin lomassa saa karjuakin välillä. ;) Silti intouduin vielä jatkamaan painoilla käsitreeniä. Tänään vuorossa olikin reippaan alkulämmittelyn (huh kun jo tämä oli rankkaa) jälkeen kyykkyjä ja vuorikiipeilijöitä. Kyykyissä tyttö roikkui selässä ja alkulämmittelynä käytiin yksi olkkari-keittiö rinksa aasina.

Yhdessä käydään rattailla lenkillä, pyörälenkeillä sekä talvella käytiin luistelemassa (tyttö istui pulkassa perässä). Pian saa jo hyvät pallopelit kentällä pystyyn. Lihaskunnon treenaaminen on vain se haasteellisin puoli: salille en viitsi jäsenyyttä ottaa, mutta uimahallilla käyn ottamassa omaa aikaa vesijuoksun parissa. Aika on vain kortilla välillä töiden, arjen ja jaksamisen kanssa. Tosin töissähän tulee ainakin askelia reippaaseen tahtiin kerrytettyä, ja välillä pieni hikikin.

Fitnesspäiväkirjasta sain yhdestä jaksosta hyvin vinkkiä lapsen kera treenaamiseen. Iltasatukirjaa lukiessa teinkin yksi päivä pepputreeniä samalla.

On tuo lapsi kyllä mainio tsemppari! Tänään tuo laski toistoja ja osan teki vieressä mukana ("hyppy, kyykky, punnellus" tahtia hokien). Ainut miinus kun tuo riehaantuu monesti jumppahetkellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti