torstai 16. huhtikuuta 2015

Vesijuoksupäivä

Jos tätä blogiani joku lukeekin, niin varmaan huomasitte että sähelsin ja menin muuttamaan blogin nimeä. Muutin siis samalla vahingossa myös osoitetta, ja hups, vanhalla osoitteella aitijumppaanyt ja niin edespäin, ei tulekaan enää kuin teksti "blogi on poistettu". No tässä nyt uudella osoitteella - sama blogi. Onneksi lukijakunta ei (vielä :D) ole mikään hääppöinen. Jos nyt koskaan tulee olemaankaan. Omaksi motivoinniksihan tätä kirjoittelenkin!


Tänään oli kesäkroppahaasteen ensimmäinen aerobinen treenipäivä. Jätin suosiolla salin väliin että kykenen suorittamaan huomiset lihaskuntotreenit. Käytiin kaverin kanssa vesijuoksemassa vaikka salikin kyllä houkuttelee aina. Tunnin vesijuoksu teki kyllä kutaa aamuvuoron perään! Illalla sitten innostuinkin kyllä vielä tekemään pumppisetin kanssa hiukan käsitreeniä ja vähän selkää... Koukuttavaa. Ja nyt toimii uusi eheämpi tanko hyvin.Ruokavaliota en ole niinkään muuttanut nyt kesään päin mennessä mitenkään. Pidemmän aikaa olen kyllä yrittänyt syödä terveellisemmin: parin vuoden ajan olen joka aamu syönyt kaurapuuron raejuustolla, no ehkä pari aamua on jäänyt syömättä jos olen pommiin nukkunut. Lounaaksi pyrin syömään lihaisan salaatin ja päivällisellä voi sitten syödä enemmän hiilaripitoisempaa (yleensä miehen tekemä ruoka). Näin ei tarvitse niin orjallisesti muuttaa mitään.

Nyt taidankin mennä tekemään muutaman mikrotetun juustovoileivän, hyi kauhea, mutta kun ne ovat niin herkkua! Vuosi takaperin pystyinkin olemaan ties kuinka kauan ilman leipää ja mätin aina vain rahkaa iltapalaksi. Leipää pitäisi kyllä vähentää, mulla se ainakin tuo mukavan turvotuksen vatsan seudulle... Mutta voisinkin kirjoitella ruokajutuista sitten tuonnempana.


Ainiin. Kesää kohden tarviikin tilailla taas piilareita. Näin talvella niiden käyttö on jäänyt minimiin ja en olekaan saanut tilattua loppuneiden tilalle uusia. Lasien kanssa lenkkeily tai hikoilu on välillä haastavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti