maanantai 13. heinäkuuta 2015

A little bored...

"Ei tähän kyllästy", muistelen joskus vastanneeni noilla sanoin. Ei olis varmaan kannattanut. Viime päivinä mulla on tökkinyt lounassuunnittelu. Vihersalaatti uppoaa kylläkin, mutta lounaan protskupuoli onkin hankalampi. Kun ei tekis mieli, ei broiskua, kanaa, jauhelihaa, tonnikalaa... Graavilohta söin vasta salaatin kera useamman päivän, ja viime päivinä protskuosuutta salaateissa on näytellyt salaattijuusto ja keitetty muna. Mitenköhän se broilerikin on alkanut maistua niin kummalta? Kyllä sen väkisin syö.

Tänään paistelin sitten kahdelle seuraavalle päivälle broilerin suikaleita joita höystin pannulla sipulilla ja tomaatilla. Jospa vaikka maistuisi. Broilerinfilettä vois ostaa.

Aamupuuro ja välipala-/iltapalarahka ei ole vielä tökkinyt. Ei mun aamuni lähde käyntiin ilman puuroa. Lounaan pyrin kokkaamaan edellisenä päivänä, jos on työaamu tulossa. Ihan harvoin käyn kaupasta ostamassa salaattiaterian, mutta niissä on jotenkin hassut mittasuhteet...

PST. Mun paino on nyt sillä tasolla että 100-300g (riippuen ajankohdasta) pitäisi saada pois jotta olisin kesäkuun tavoitteessani! Äsken oli muuten aikan järkky turvotus kun erehdyin herkuttelemaan kaks vaaleeta paahtoleipää ja lonkeron.

1 kommentti:

  1. Tuttuja juttuja taas 😃 minä seurasin tarkkaan ptn ruokaohjeita, joka ruokailuun oli kolme vaihtoehtoa. Aluks ne uppos loistavasti ja kasvatti motivaatiota, kun syöminen toi niin hyvän olon. Mut sitten tuli totaalistoppi.

    Miä siirryin keittoihin. Proteiinit munista, raejuustosta tai ihan prodevalmisteista. Ja tärkeintä on, että syö. Ei haittaa jos nyt kaikki vaadittava lautaselle ei päädykään, kunhan on sinnepäin ja Se menee alas.

    Mutta tuo(kin) menee ohi! 😊 Sit ei ku uusia junnaushetkiä odottamaan, niitähän tulee ja yli päästään 😉

    VastaaPoista