sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Askeleen lähempänä tavoitetta

Oma peilikuva alkaa näyttää jo miellyttävämmältä. Tykkään jopa peilailla vartaloani, vaikka se kuulostaakin kovin itserakkaalta. Lempparikseni kehonosista alkaa muodostua hissukseen vatsa. Kun se kaventuu sentti sentiltä - ja joskus saan siihen lihaksia näkymään. Ehkä ensi kesäksi, rantakuntoon? Toki olenhan minä tänäkin kesänä (ne harvat hellepäivät) viilettänyt rantsulla bikineissä, välittämättä pääsinkö kesäkuun tavoitteeseeni vai en. 

En nimittäin päässyt. Tavoitteenani oli kesäkuussa saada paino alle 60 kilon. Pari päivää sitten vaaka jopa näytti sen 60,5kg, seuraavana iltana kilon enemmän. Varmaan turvotusta... ja se kun olen nyt herkutellut hiukan leivällä. Voiko muka vaikuttaa niin paljon?? Tavoitteenani on laittaa ensi viikolla Kotkan Meripäiville ylle melkoisen tiukkalinjainen M-kokoinen raidallinen ihana trikoomekko. Ja senhän laitan, vaikka pömpöttäisi. No can do.

Huomaako näistä kuvista kuukauden erotuksella mitään muutosta?Paras tsemppi on ollut muiden kehu. Se kun muut on huomanneet hoikentumisen. Muutama kaveri plus muutama työkaveri on todennut että "oletpas sinä hoikistunut". Viime viikolla kävin myös shoppailemassa itselleni pinkit Dromet. Hiukan pohdiskelin (ja varmaan vartin mallailin) että kehtaako niitä käyttää, näyttääkö jalat liian leveiltä jne. Mutta nääh, ihan sama. Ihanat ne on!


Ettei unohdeta itsensäruoskimista: löysin lapsen kuvakirjaa tehdessäni pari kuvaa vuosi takaperin itsestäni, viime vuoden Meripäiviltä. Lähes 10kg tuhdimpana.

     

Vai onkohan sitä vaan mihinkään tyytyväinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti