lauantai 2. toukokuuta 2015

(Liian hieno) tekniikan ihmemaailma

Välillä mua riipaisee nämä nykyvempeleet. Niistä tehdään liian hienoja ettei ne toimi, hajoilee, tilttailee. Tähän postaukseen liitin nyt meidän vappuhiirestä kuvan ilostuttamaan ja pari sekalaista kuvaa viikon ajalta, koska muut kuvat kännykästäni hävisikin (onneksi olin pari päivää sitten siirtänyt koneelle talteen muuut kuvat). Mikähän kumma tuossa yhdessä tietyssä metsälenkkipolussa on? Ekan kerran puhelin tilttasi kävelylenkillä (suostuen sitten kotona yhteistyöhön) ja tokan kerran samalla polulla kun fillarilenkillä pysähdyin kuvaa ottamaan. Vikalla kerralla auttoi vain puhelimen nollaus. Nyt en saa sitten Bloggerin sovellustakaan toimimaan ja hajoilen selaimella kirjoitteluun ja ennakoivaan tekstinsyöttöön...

Loppupeleissähän kirjoitus läppärillä sujuisi nopeammin mutta olen laiska avaamaan sitä. Kuvatkin pääsääntöisesti on kännykässäni, ainakin uusimmat. Tosin parista puhelimen tilttikerrasta oppineena pitäisi kai vihdoin ottaa se pilvipalvelu käyttöön?Treenit on sujuneet vähän laiskasti viikon aikana. Joitakin haasteen treenejä on jäänyt ihihan välistäkin. Imut on vienyt työ, lapsi, miehen synttärivalmistelut ja niiden shoppailut. Eilen meinasin pyörällä mennä töihin ja tänään käydä aamulenkillä, mutta olo on niin flunssainen, lapsellakin nousi eilen kuume. Tänään pitäisi siistiä vielä miehen hiukset, pakata ja suunnata anoppilaan juhlavalmisteluihin. Huomenna juhlitaan 30v miestäni. Sen jälkeen yritän taas päästä ruotuun ellei flunssa iske kunnolla päälle. Toki ruokavaliosss oon osittain pysynyt, ainakin työeväiden suhteen jos en muuten. Loppukuusta on sitten ne kosteammat synttäripippalot, siiheksi haluaisin karistaa senttejä vyötäröltä. Vaatii vain  kovaa työtä.


Vappu meillä meni rauhallisesti. Itsehän olin aattoillan ja vappuaamun töissä. Työaamun jälkeen käytiin lapsen kanssa pihalla puhaltelemasss saippuakuplia, pieneen nuo ovat tyytyväisiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti