maanantai 18. toukokuuta 2015

Puistojumppaa (ilman puistoa)


Kesän joka maanantaiselle puistojumpalle alkoi hyvä startti, vesisade. Onneksi ei tarvinnut sään armoilla jumpata. Hiki saatiin pintaan jäähallin katsomon alla olevalla "pikkujäällä", kuten jo kotoa lähtiessä arvelinkin. Hiki tosiaan tulikin ja mulla oli liikaa päällä! Lähdin jumppaan Lidlistä ostetuissa juoksutrikoissa, dri-fit topissa ja pitkähihaisessa trikoopaidassa. Ihanasti sai reidet ja takapuoli kyytiä, eikä allitkaan löysäillä saanut! 

Mikä tämä hehkuttamani puistojumppa siis on? Paikallisen jumppaseuran ja aamulehden tarjoama ilmainen jumppa. Olen nyt jo kahtena edellisenä kesänä tässä käynyt, porukkaa on laidasta laitaan, pikkulapsista mummoihin (ja on siellä yksi reipas pappakin usein heilunut). Maanantaipäivä on minulle varsin mainio, koska silloin harvoin sattuu iltavuoro jumpan kanssa päällekäin. Hyvällä säällä jumppa on urheilupuiston nurmikolla, mutta sadesäällä jäähallissa. Jumppatila on vähän huonohappinen ja valaistus kamala, mutta joskus on (kuulemma) päästy myös "the-jäälle" jumppaamaan. Sitä odotan! (nyt siinä treenasi joku cheeleaderporukka) Jumppa kyllä maistui tilasta huolimatta, ja sainkin keskittyä täysillä tekemiseen kun kaverini peruikin lähtönsä. Eipä onneksi pienet flunssanjämät enää vaikuttaneet tehoon, ihanaa! 


Jumpan jälkeen -selfie & lapsen sotkema peili...
Muuten viettelinkin yhden päivän vapaapäivääni siivoilemalla parveketta, joka salakavalasti aina talvisin muuntautuu roinavarastoksi. Sekä kokkasin aivan mahdottoman hyvää haudutettua kaalipataa pannulla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti