maanantai 10. elokuuta 2015

Kotileipomossa kakkusia vuorossa


Löysin kivan proteiinikakkuohjeen Anna mun treenaa blogista. Ohje on Potkua proteiinista kirjasta, joka täytyy kyllä jostain metsästää itsellekin! Kakkureseptiä voi soveltaa monella tapaa, ja minä sovelsin sitä niin että kookosjauhon jätin pois (koska sitä ei ollut..), protskuna käytin Fastin mansikanmakuista soijaprotskua (se mikä on kamalaa veden seassa..) ja sekaan laitoin mantelirouhetta (kun niitä kaapista löysin..). Tuli aivan ihana kakku! Ainut vika että tein perinteisessä kuivakakkuvuoassa eikä reunat meinanneet irrota. Seuraavan kakkusen teinkin silikoniseen leipävuokaan kun testasin samaa kakkua Forever Ultra Vanillalla. Näitä täytyy tehdä useammin ja pakastaa sopivina annoksina kiireisiä päiviä varten! Helpompaa kuin proteiinipannukakkujen paistelu.



Paistelin minä normaalinkin sokerikakun, nimittäin lapsen synttäreitä varten. Ekaa kertaa taiteilin sokerimassan (tai minkään kakkumassan) kanssa. Ai että kun kauhistelin kuinka paljon kakkupohjaan tuleekaan sokeria... Maistoin minä sitä itsekin pienen palasen, mutta aika maltilliseen jäi herkuttelut tänään. Kakun lisäksi oli tarjolla patonkia, mansikka-ananas-viinirypälesalaattia, suolakeksejä, Pringlesejä ja lakuja. Melko maltillinen kattaus, olihan tämän päivän teema lapsille. Huomenna on aikuisten vuoro, mutta kattaus pysyy melko samana. Ei liikaa makeaa makean perään. ;)

Onko teillä toimivia protskureseptejä?

Miten meni noin niinku omasta mielestä? Puolikkaan teelusikallisen sijasta
tähän protskukakkutaikinaan menikin puolitoista teelusikallista leivinjauhetta, hups.
Melkein räjähti, komea tulivuoriefekti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti