maanantai 3. elokuuta 2015

Liebster Award - haastetta, mun vastaukseni.

I've got the challenge! #Fitnesspaskaa blogi haastoi minut Liebster Awardiin, jonka tarkoituksena on löytää uusia, pienempiä blogeja joilla ei vielä lukijoita ole kovin kertynyt.


1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.

 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Tässä #Fitnesspaskan kirjoittajan Haidie_:n kysymykset.

1. Seuraava tavoitteesi (elämässä/valitsemassasi urheilulajissa/missä tahansa)?
Kesän kuntotavoitteet ei täysin realistisesti toteutuneet, joten nyt on tavoitteena edelleen saada paino alle 60 kilon, vaikka tottahan se on että urheillessa ja rautaa nostellessa se paino ei kerro koko totuutta. Elämässä olis tavoitteena että työt jatkuu jossain muodossa jossain paikassa X, sen näyttää syksy.

2. Suosikki "fitness"ruokasi? Eli jos olet vaikkapa dieetillä tai kevennät muuten vain, mikä on lempiruokasi "sallittujen ruokien" listalta?
Ihan perus salaatti. Haastavinta on sitten keksiä välillä että mikä protskuosuus maistuisi. Uusimpana lempparina on lihapullat naudanjauhelihasta ilman korppujauhoja, paprikaa ja mausteita sekaan (ja välillä juustoakin minkä sallin toisinaan). Rahkasekoituksista lemppari on mustaviinimarjoja ja verigreippiä tai kiiviä!

3. Miten löysit tämänhetkisen suosikkilajisi ja kauanko olet sitä harrastanut?
Suosikkilajikseni on nyt muodostunut pyöräily, ai että sitä vauhdin hurmaa! Sen harrastuksen löysin viime syksynä kun ostin itselleni synttärilahjaksi hybridipyörän. Aivan erilaista fillaroida kuin citypyörälläni joka on nyt nököttänyt hylättynä pyörävarastossa. Pyöräilin sillä citypyörällä viime kesänä lyhyen hetken ajan semmoisen 10km työmatkan suuntaansa ja kollega viiletti juurikin hybridipyörällään mun ohi moikaten, ja kahvipöydässä sitten suosittelikin semmosta fillaria. Nyt mulla on jopa haaroista pehmustetut pyöräilycapritkin, niissä on aika uuber-sexy-olo (not)!

 

4. Mitä lajeja et voisi kuvitella harrastavasi ja miksi ?
Korkeushyppy tai koripallo ei oo ikinä ollu ainakaan mun lempilajit koulussa, koska oon näin pätkä, ei ne oo onnistuneet. Pesäpallokin on aika pelottavaa, koska oon joskus saanut pallon päin hauistani ja tuosta läsähdyksestä syntyi melkoinen mustelma. Toisaalta mun lyönnit lähti melko kovaa, sillon kun osuin, välillä liiankin kun meni yli kentän...

5. Millainen olisi unelmakroppasi?
Ai itselle? Semmonen timmi, tikis. :D Hoikka mutta lihaksikas. En pelkää että lihakset tulee näkyy vaikka nainen oonkin, päinvastoin haluun ne näkymään. Ei nyt semmosta kehonrakennus-/fitnesskisaajamatskuu kuiteskaa, mutta jotain siltä väliltä. Terveen näköinen kuiteski, ettei liian riutunut. Aika vaikee.

6. Vastaavasti; mitä kohtaa vartalossasi et muuttaisi, mihin olet tyytyväinen juuri tällä hetkellä?
Apuaa.. hahah, tää kuulostaa hassulta mutta ranteet. Kuinkahan usein ihailen kun mun peukalo-keskisormi mahtuu ranteen ympärille, ne on aika ihanan sirot nykyään. Kasvoja en lähtis leikkelee ikinä enkä mitään silikoneja ottais, se on mitä on saatu. Tehdään sille jotain mille pystyy omin voimin. :)

  

7. Parhaat treenibiisit IKINÄ? (Kerro mahdollisimman monta)
Spotifystä tulee kuunneltua ainakin soittolistaa Treenimusaa rock 2 (Tikis). Ja muitakin listoja välillä kokeilen, mulle kelpaa aika hyvin musiikki laidasta laitaan, fiiliksen mukaan. Lenkkimusasta huomaa aika hyvin ton vaihtuvuuden! Mutta alla joitakin mun treenimakuun. Uimahallin salilla tulee keskusradiosta jotain iskelmää, siksi hiippailen siellä usein napit korvissa (vaikka ei se iskelmäkään huonoa ole, mut ei ihan salimusaa).

LENKILLE VAUHDIKKAAMPAA
* Cheek - JippiKayJei (tää iski ainakin jäällä viime talvena spurttaillessa)
* Uniikki - Tikis (ja kaikki motivaatiotsemppibiisit!)
* Musta Barbaari - Salil Eka Salil Vika (tää lähinnä semmonen läppäbiisi)

8. Mikä motivoi sinua huonoina päivinä?
Se tunne kun hyvinä päivinä on niin kevyt olo ilman turvotusta. Sen hyvän olon tunteen muistaa vasta usein siinä vaiheessa kun on esim herkutellut tai syönyt muuten vähän ohi laidan. Se kans motivoi kun on halua näyttää muille että pystyy.

9. Millä tai miten palkitset itseäsi kun saavutat asettamiasi tavoitteita?
Lähiaikoina on tullu tilailtua ainakin treenivaatteita. Joku muu (taloudellisempi) palkitsemisjuttu olis hyvä kyllä keksiä, etenkin kun tuo kanssakumppani aloittelee kohta opiskelutaivaltaan niin kai se olis kiristettävä kukkaronnyöriä... Mutta sitä ennen vois asettaa jonkun tarkan tavoitteen ja palkita vielä materialla, oon nimittäin himoinnut toisen värisiä säärystimiä..

10. Mistä herkusta et luopuisi mistään hinnasta?
Kyl voisin luopua jos hinnasta vaan sovitaan! ;) Ei mutta oikeesti ei mulla oo mitään niiin suurta herkkua etteikö siitä voisi luopua. Oon siitä outo nainen ettei mulle suklaakaan maistu kovin paljoa, ehkä joskus tummaa suklaata (min. 70%) nautiskelen.

11. Treenaatko mielummin yksin vai jonkun seurassa?
Yksin. Perusteluina että mulla kulkee treeni paremmin niin. Salilla saan keskityttyä siihen treenaamiseen ja samalla musan fiilistelyyn. Uimahallissa vesijuostessa vauhti on rivakampi yksin. Lenkillä vähän sama juttu, plus että saa olla ihan vain omissa ajatuksissaan ja kuvitelmissaan. Treenaamisen suhteen oon aika erakko. Vaikka toisaalta joskus joku treenikaveri olisi kivakin, joku joka potkis lähtemään.
Joutupas miettimään vastaillessa. Rupesin vastailemaan kysymyksiin ajatuksella että jatkan joku muu päivä. Koukutuin kuitenkin vastailemaan kaikkiin, josta syystä kello onkin jo liian paljon! Pyörittelen siis päässäni uudet kysymykset ja etsin joku toinen päivä niille vastaajat. Nyt, öitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti