lauantai 7. toukokuuta 2016

c9 day 3 & 4: töissä ahertaen ja auringosta nauttien


Dieetin kolmas päivä. Päivä jolloin sai syödä ruuan, siis oikean ruuan. Vuhuu! Ihan oikeesti olisin voinut ajoittaa tän kuurin aloituksen mun hampaanpoiston kanssa samaan ajankohtaan. Enhän minä silloinkaan syönyt pariin päivään oikeeta ruokaa, kaikelta varuilta vedin ne päivät smoothielinjalla. Eikä tuntunut edes pahalta. Mutta nyt tuntui pahemmalta kun tiesi että periaatteessa voisi syödä, mutta periaatteessa ei saa. Töihin päivälliseksi tein mukaan pastaa tomaatin ja paprikan kera, sekä edellispäivänä grillattua possunpihviä. Nam! Tosin ei tuo possu ollut enää niin hyvää kuin olettaen suoraan grillistä maistunut (niinpä, en edes maistanut nokarettakaan tuolloin grillipäivänä, mieheni voi todistaa).


Välipalaa töissä lounaan ja päivällisen välillä. Kuitua veden seassa, kahvikupponen ja huikopalaksi kasviksia. Ja vettä paljon!


Töissä oli myös houkutuksia... yöhoitaja oli leiponut pullaa asukkaille ja hoitajille... harmi. Tosin keksin, että jos laittaisin pakastimeen ja herkuttelisin ensi viikolla. Mutta en sitten kuiteskaan viitsinyt.


Ennen päiväkahvia lähdin töissä asukkaan kera nauttimaan aurinkoisesta päivästä, kyllä siinäkin hyvän hikilenkin sai kun työnteli pyörätuolia parikytminsaa. Muuten jäikin vähiin tämän päivän liikunta, koska nukuin aamulla pitkään ennen iltavuoroon lähtöä.


Kolmannen päivän aamupaino näytti tältä. About kilo vähemmän ekaan päivään verrattuna. Mittoja otellessa huomasin, että muualta on lähtenyt senttejä, mutta vyötärölle on tullut lisää!! Whaat... ? Perustelen tämän päässäni sillä, että se on jotain ekojen päivien turvotusta, kun nauttii nestettä ja nestepitoisia kasviksia enemmän... vai johtuuko se aloejuomasta kun sitä menee niin iso määrä päivässä? Veteen sekoitettava kuitulisä ainakin on gluteenitonta, ei ole siinäkään syypää. Jaa-a.

hedelmiä

Tän näköstä settiä on ollut mun iltapalat, välipalat, aamupalat... Iltaisin huomaa kyllä hampaissa että näitä on tullut mätettyä, etenkin appelsiinin jäljiltä tuntuu hampaat vähän nihkeiltä. Mutta just appelsiini on vaan niin hyvää! Ja jottei omenan kuoriminen käy kyllästyttää, niin tänään pääsin oikein olan takaa kuorimaan omenoita asukkaiden jälkkäriksi, jes.

työeväät

Neljännen päivän lounas. Samaa settiä se oli kolmantenakin. Ainut että tuo smoothie on tehty jo aamulla kotona, ja vähän se menettää hohtonsa kun seisoo aamun tunteja pullossa...

päivällinen, broileria, c9

Päivällistä: broileria, samaa pastaa kuin eilen, raejuustoa,  fetaa (kevytversiona) ja kirsikkatomaatteja. Tänään muuten napostelin noita kirsikkatomaatteja varmaan pari rasiallista, ah! Ne on nyt hyviä! Samoin kuin muuten suomalaiset tomskut!


Työpäivän ja päivällisen jälkeen lähdettiin tytön kanssa fillarilenkille. Kierrettiin huoltsikan kautta (ilmantäyttö että sai ihanan napakat renkaat) rannalle nauttimaan vielä hetken ilta-auringosta. Tyttö leikki rantahietikossa, minä selailin keskiviikon tenttimatskua. 11,5km polkastiin yhteensä eikä kyllä noin pätkittäin poljettuna tuntunut niin pitkältä. Huipennuksena päivälle käytiin grilliltä ostamassa tytölle pehmis. No ei sekään kyllä tuntunut pahalta katsoa vieressä kun toinen lipoo jäätelöä. Kyllähän tuo tyttö sanoi että ei jaksa yksin syödä sitä, voisko äiti auttaa. Totesin vain, että syö vaan itse, en minä nyt välitä. Lapselle kun ei viitsi alkaa mistään laihduttamista tai dieeteistä puhumaan. Ei todellakaan. Se jo muutenkin kyselee ummet ja lammet mikä on terveellistä ja voiko sitä syödä. Jotain on opittu. ;)


Tänään olisi varmaan ollut jo shortsikelitkin, mutta lähdin silti liikenteeseen vielä legginseissä ja tunikassa. Nimittäin mullapa onkin huomiselle illalle tekemistä: säärien sheivaus! Vuhuu!

Näillä eväillä taputellaan jo Forever FIT C9 -dieetin neljäs päivä. Nopee ne menee. Töissä työkaveri kysyi että mihin minä tarvitsen tätä kuuria? Että eihän musta jää "mitään jäljelle". Hetken mietin, että miksi olen tähän ruvennut... koska olenhan kuitenkin normaalipainoinen laskureiden tai suositusten mukaan... mutta sitten muistin että ennenkaikkeahan tämä on puhdistautumiskuuri, ei niinkään laihdutuskuuri. Kuona-aineet elimistöstä lähtee liikkeelle etc. Kuuri myös tsemppaa jatkamaan ruokatottumuksia terveellisemmällä linjalla (heheh, mähän söin jo terveellisesti?) ja miettimään valintojaan. Olo pitäisi olla virkeämpi ja vähemmän pöhöttyneempi. Lopputuloksia odotellen suljen läppärini ja lähden pilkkomaan huomisia kasviksia. 

Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti