maanantai 30. toukokuuta 2016

Kesän treenisuunnitelmia


Onko se jo kesä nyt? Huomenna pyörähtää jo kesäkuu käyntiin, kai sitä voi jo sanoa että nyt on kesä? Olihan tuossa muutama lämpöinen päiväkin, hellelukemilla jopa. Kyllä se tuntui jo kesältä!

Talviturkin heitin lapsen kera läheisellä uimarannalla (järvivesi) ja maanantai-iltainen puistojumppa alkoi viime viikolla. Ilmaisia ulkojumppia järjestävä Tempo on ottanut tuon puistojumpan lisäksi vielä toisen ilmaisen ulkotreenipäivän mukaan, nimellä Street workout. Siihen en joka keskiviikko pääse töiden takia, mutta nyt olen pari kertaa ollut muun muassa kapuamassa laskettelurinnettä ylös ja hikoilemassa lihaskuntoa nurtsilla plus juoksemassa viestiä koulun pihalla. Hauskoja juttuja! Salilla käyminen onkin nyt vähän vähentynyt, mutta ehkä se alkaa taas syksyllä maistua enemmän. Jos nyt kesällä auringon alla keskittyisi enemmän siihen aerobiseen treeniin kun on niin paljon eri mahdollisuuksia! Nyt on paljon kivempi viettää aikaa ulkona, vaikka siellä tällä hetkellä onkin riesana siitepölyä ja itikoita (joita hyökkää ihan laumana kimppuun jos vähäänkään oot paikoillas).


Kun nyt sais tän kevätnuhan kunnolla taltutettua niin töihinkin on ruvettava enemmän fillaroimaan. Vaikka matka on lyhyt niin onhan se silti jotakin. Lapsella ja isillä alkaa seuraavalla viikolla kesäloma, joten minä voin sitten surutta polkaista pidemmän lenkin kautta kotiin työpäivän jälkeen ilman että tarvitsee kiiruhtaa lasta hakemaan. Tai käydä siellä salillakin. Ostin myös uudet lenkkarit, maastoon. Kerran olen niillä testilenkin käynyt kipaisemassa (heheh), siitä myöhemmin lisää.

Oikeastaan ainut mikä minua kesässä ärsyttää on se etten rusketu Korkeintaan palan vain jos en muista rasvata joka väliin. Nyt olen pari kertaa jo hölvännyt yläkropan itseruskettavalla, mutta siinä aina jänskättää millainen lopputulos tulee, kun tosiaan näin valkeassa ihossa ne vahinkoraidat näkyy! On yritetty syödä aurinkokapseleita tälle kesälle taas, kahtakin eri valmistetta, katsotaan onko niillä mitään vaikutusta. Ehkä ei...

Nyt se on kai lähdettävä vapaapäivän merkeissä kotihommiin, jotta pääsee nauttimaan tuosta auringosta, pilvisten päivien jälkeen. Tänään olisi se puistojumppa, mutta... katsotaan pyhitänkö kuitenkin päivän lapsen kanssa ololle ja niille kotihommille. Jotenkin on taas vähän tukkoinen olo, nukuttiinkin aamulla tytön kanssa ysiin asti!

PS. Omaan kesälomaan on vielä 7 viikkoa, toivotaan sinne loistavia lomailusäitä. Ihme ja kumma en kamalammin ole sinne vielä suunnitellut juttuja, mitä nyt yhdet Meripäivät ja polkujuoksua olisi ja tytön synttärit järjestettävänä. Ei sitä lomaa niin tarvitse aina suunnitellakaan!Entä onko se KESÄKUNTO saavutettu? Bikinikroppa vai mikä se nyt onkaan. 
Laitetaanpas pohdintaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti