keskiviikko 4. toukokuuta 2016

C9 päivä 1: grillausilta, oh yes...

c9, change9, foreverliving, dieetti, diet


Tähän alkuun nyt totean, että valitsinpa hienon (vai huonon?) päivän dieettini (Foreverin Change 9) aloitukselle. Grilli-ilta kavereilla nimittäin. Vaikka toisaalta sitä tuntui, että ei mikään ajankohta aloittamiselle ole "sopiva", kun asiaa pähkäilin. Nyt on kahden päivän vapaat, joten ajattelin, että nämä ensimmäiset kaksi vähemmän energistä päivää on hyvä viettää vapaapäivän merkeissä ennemmin kuin töissä. Nyt tämä kuurini osuu juuri niin, että "kymmenentenä päivänä" lähdetään hoitsuluokan kanssa vähän luokkakokoustelemaan ravintolaan. Siinä mielessä nappi ajankohta.

grillivartaat, kasvisvartaat, gi-arvo

Mutta tosiaan keksittiin lähteä kavereillemme grillailemaan. No näppäränä tyttönä väsäilin itselleni vartaat sallituista (GI-arvo alle 55) ruoka-aineista. Ei se kyllä niin pahalta tuntunut katsoa kun muut vetää makkaraa, mutta kyllä se vähän nenuun tuoksui grillikuvun alta se huiluntuhti... Ja kaveri paisteli ihanalta tuoksuvia vohveleita lapsille, niitä olis tehnyt mieli maistaa ihan pikkuisen! Ihana oli kyllä saada paistatella auringon alla lasten leikkiessä takapihalla. Menihän siellä iltaan saakka kun huominenkin on vapaapäivä meillä kaikilla.


Kaikkinensa päivä on  mennyt ihan mukavasti. Aamulla vähän tuli tunne, että jotain puuttuu kun en syönyt joka aamuista kaurapuuroani. Surautin kyllä mustaherukka-omenafruitien jotta maha ei ihan huutaisi nälkää. Tekaisin Sportyfeelin Bootycamp-haasteen kaksi ensimmäistä päivää putkeen. Lounaalla söin silputtuna porkkanaa, parsaa ja babypinaattia sekä ohjelman mukaisen proteiinismoothien. Sen voimilla jaksoikin sitten lähteä tytön kanssa lenkkeillen leikkipuistoon ja kauppaan. Tuolta reissulta kotiin tullessa alkoi vähän nälkä kolkutella, etenkin kun pilkoin aineksia vartaita varten ja odottelin grillaamaan lähtöä. Siinä vaiheessa rupesi myös pikkuisen kiukkuakin puskemaan, toki syynsä peliin laittoi myös kuittaileva mies (hemmetin hyvä tuki tässä etten sanoisi). Nauraa tälle mun dieetille ja inttää ettei tästä ole mitään hyötyä, todeten "kai sä sitte pyydät rahat takas kun toi ei toimikaan". Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Vaikka ei se tukikaan pahitteeksi olisi. Se nyt on vaan tommonen ihminen, onhan siihen jo totuttukin. Menipäs nyt diipiksi tää tarinointi.

treenikaveri, koira, chihuahua
Treenikamu kaipailee aina huomiota kesken kotitreenailun!

salaatti, porkkana, pinaatti, parsa

Tänä iltana olisi grillailun sijasta ollut myös ulkojumppaa lähipuistossa, kun koko kesän kestävä ilmainen "Street workout" starttasi. Mutta kauppareissun jälkeen alkoi tuntua vähän siltä että eiköhän tämän päivän liikunnat ollut siinä. Kahdelle ensimmäiselle päivällehän ohjelma ei edes suosittele kovaa liikuntasuoritusta, vaan kevyesti about 30 min suoritus olisi parempi.

Huomenna onkin sitten grillipäivä osa 2, dieetin päivä 2. Kaverit tulee meille grillaamaan. Taas mieltä koetellaan. Menisikö taas vartailla vai tekisikö vain jonkun herkullisen smoothien? Helppoahan tämä olisikin jos olisi neljän seinän sisällä yksin. Kuitenkin toi lähestyvä kesä tsemppaa. Bikinisäät lähestyy! Huomisaamun meinasinkin kuluttaa parveketta siivoillessa talven jäljiltä siistimpään kuntoon, että sielläkin viitsii välillä makoilla auringon alla.

Alla nyt vielä vähän aloituskuvaa sekä mittailun tuloksia. Mittanauha näytti joitakin senttejä vähemmän verrattuna maaliskuussa mitattuihin lukemiin, esimerkiksi vyötärö ja reidet on kaventuneet pari senttiä. Mutta noin muuten tuntuu että kroppa on pysynyt samanlaisena pidemmän tovin. Toivotaan, että tämä kuuri toisi uutta ponnistuslautaa koko hommalle! (Anteeksi kaaos kuvien taustalla...)

PS. Huomenna voit lukea tokan päivän kuulumisia täältä blogista tai Instasta joka päivittyy nopeammin (nimimerkillä @paivi.tee_aititreenaanyt_). Saa toki seurailla! Myös Facebookista löydät blogini sivun jos sitä kautta haluaa seurata uusia postauksia. :) Nyt toivotan täältä ruudun takaa: Hyvää yötä!

lähtötilanne, c9, change9, dieetti, diet, foreverlivingEi kommentteja:

Lähetä kommentti