sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kuulumisia viikon ajalta

Tämä viikko onkin kulunut aika vauhdikkaasti töissä ja salilla. Viikko menty yhdellä vapaalla ja viikkoon on silti sisältynyt kolme treeniä (kaksi niistä ohjattuna) ja ulkoiluakin. Nyt mulle on tehtynä kolmen päivän treeniohjelma viikkoa kohden, vaikuttaa ensipuraisulta hyvältä! Treeneissä on etsitty selkälihaksia ja papua, sekä rääkätty olkapäitä. Täytyy myöntää ja myönsinkin, että selkä-olka-vatsalihakset olen itsekseni treenaillessa unohtanut. Ja kuinka "väärin" olenkaan käyttänyt kuntosalia! Takareisilaitteessa tajusin että olen vain ns."veivaillut" niissä laitteissa, kun nyt mua käskettiin _puristamaan_ samalla! Käyttämään oikeesti sitä lihasta mitä on tekemässä.

Liikeradan testailua :)

  • Maanantaina siis kävin aamulla klo 8 salilla tekemässä viikon ensimmäisen treenin, jonka jälkeen pikapikaa kotiin suihkuun ja lounasta, ennen iltavuoroa. Maanantaitreenillä onkin aika hyvä aloittaa viikko, voi ajatella että "jes, jo yksi treeni tehtynä ja koko loppuviikko vielä edessä!". 
  • Tiistai kului töissä ja kotitöissä. Niinä päivinä kun pääsen klo 16 töistä, tuntuu että päivä on jo lähellä iltaa. 
  • Keskiviikkona pääsin klo 15 töistä ja siitä kiiruhdin ohjattuun salitreeniin, viikon toka treeni. Työpäivän jälkeen olo tuntuu jo pöhöttyneeltä ja pää välillä ku Haminan kaupunki. Enemmän tykkään käydä kuntoilemassa ennen työvuoroa. Keskiviikon treenien jälkeen kotona odotti tyttö joka halusi äitin kanssa ulos, no leikkipuistoonhan se oli vielä lähdettävä sitten. Siellä on muuten kovin tylsää talvella jos ei ole juttukaveria tai lumiukkosäätä. 
  • Torstaina olin myös aamun töissä, ja työpäivän perään sännättiinkin (kirjaimellisesti) tyttösen kanssa leffaan katsomaan uusin Risto Räppääjä. Tyttö oli ekaa kertaa elokuvateatterissa. Tyttö sai varmaan hyvän kuvan hommasta kun juostiin tiskille pari minsaa ennen leffan alkua! Lähtemiset on meillä toisinaan kovin hitaita... Oi miksi pitää tulla kiire, yleensä? 
  • Perjantaina minulla oli se viikon The Vapaapäivä. Aamuksi oli sovittu ohjatut treenit niin että ehdin kotiin ennen miehen kouluun lähtöä. Mutta tuo miekkonen sairastikin kotona, joten sainkin sittenkin käydä rauhassa. Viikon kolmannen treenin perään minulla riittikin energiaa, koska aerobinen liikunta olikin jäänyt viikon ajalta vähille, joten kävin vielä laittamassa hikikarpalot otsalle (ja selkään..) 45 minsan spinningissä. Kotona olin lounasaikaan jonka jälkeen leikittiin ja kokkailtiin tytön kanssa. Myöhemmin päivästä lähdettiin leikkitreffeille kaverin luo (jossa minulle tulikin ne hikikarpalot kun tyttö sai megaraivarit kotiin lähdöstä).
  • Lauantaina herätyskello soi 5.15, töihin mars. Töiden jälkeen rötvättiin hetki kotona tankaten energiaa, jonka jälkeen pakattiin luistimet kassiin, kassi tytön kera pulkan kyytiin ja suunnattiin läheiselle jäälle. Pari tuntia siellä vierähti ja itsekin sain luistella ihan reippaasti välillä. Oli meillä lämmintä mehuakin termarissa mukana MUTTA alkutöikseni onnistuin tiputtamaan sen termarin pukukopin lattialle, säpäleiksihän se meni ja sotku oli hieno. Illan kruunasi vielä saunavuoro ja Uusi Päivän jakso areenasta.

(Teksti jatkuu kuvaryöpyn jälkeen... :D)Toista talvea luistellaan hokkareilla... ennen muinoin mulla oli taitoluistimet ekstrapiikeillä, pieni ero!

Etsi kuvasta lapsi! Kiva lumivalli valloittaa sillä välin kun äiti nostatti sykkeitä jäällä.
"Taivas palaa"
Tänään mulla oli myöskin aamuvuoro, jonka jälkeen lähdin shoppailemaan Prismaan. Ihan ruokaostoksille, mutta erehdyin myös pyörähtämään vaateosastoilla. Sieltä ostinkin miehelle Lonsdalen kollarit, ja sovituskopin kautta totesin että pakko oli ostaa myös itselle samanlaiset, vaikka ne miesten olikin! Alerekistä löytyi myös uusi buffihuivi, fleecetuubi, pipo kevätlenkeille ja pääpanta. Tytölle kotiin sairastupaan ostin uuden kirjan. Alkuviikosta hainkin postista Fitnesstukun paketin kun olin tilannut muutaman uuden paidan ja rannetuet (jotka on vielä testaamatta). Tyllerökin sai oman Fitnesstukkupaitansa. Tilauksessa ollut Björn Borgin toppi on tosin harmikseni liian iso ja alesta johtuen pienempää ei enää ole, joten täytyy keksiä miten ompelukoneella saisi olkasaumoista vähän pois...
Tänään on pientä väsymystä ollut ilmassa, koska viime yönä tyttö herätti minut kesken unien, juuri kun olisi ollut vielä noin tunti aikaa nukkua. Tytön kömpiessä sänkyymme, totesin tytön olevan kuuma kuin kekäle. No kuumettahan sillä (tänään korkeimmillaan 38,7). Viimeisen tunnin unista ei tullut sitten oikein mitään. Itse olen nyt tällä erää ainut joka ei ole meidän porukasta sairastunut, saapi nähdä iskeekö tuo kuume sitten minuunkin, toivottavasti ei. Kauppareissun jälkeen päivä onkin mennyt lievän päänsäryn kera, kanasalaattia kokaten musiikit korville pauhaten.

Huomiselle olen suunnitellut että töiden jälkeen kävisin testailemassa uuden salin ekan treenipäivän merkeissä, vielä kun sinne on ekan kuukauden jäsenyyttä jäljellä (enkä ole vielä saanut käytyä siellä kurkkimassa ja avajaisiinkaan en mennyt).

Täytyy vissiin lähteä pakurikääpäteen keittoon. Heippa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti