torstai 3. maaliskuuta 2016

Kai tässäkin vaiheessa vuotta voi vielä miettiä tavoitteita.


Pohdiskelin pitäisiköhän minun kirjata ylös joitakin tavoitteita. Jäin miettimään, että en oikeastaan edes tiedä mitä tavoittelen. Jotain muutosta kropan suhteen (ja onhan sitä muutosta jo tullutkin) ja hyvinvointiin panostamista. Lähinnä tässä on päällimmäisenä mielessä kesä ja bikinikunto.  Vaikka nyt onkin jo maaliskuu aluillaan, niin voihan niitä vuoden tavoitteita vieläkin miettiä. Hurjia lukemia nuo vuoden ajalle lasketut määrät! Katsotaan loppuvuodesta pääsenkö lähellekään niitä...Tavoitteeni vuodelle 2016:

 • Energiaa ja hyvinvointia jokaiseen päivään!
 • Kuntosali 3x viikossa, eli vuoden lopulla HeiaHeian listauksessa lukisi "kuntosali 130-140 kertaa (tammikuu ehti mennä jo vähän löysemmin, tällä hetkellä mulla on kasassa kuukauden kuntosalimäärä eli 12 kertaa. Lisäksi on otettava huomioon vuoden mahdolliset sairastelut..).
 • Aerobisena treeninä pyrin käymään 
  • spinningissä ainakin 1x viikossa eli yhteensä 52 kertaa vuodessa
  • lenkeillä 2x viikossa, n. 3km kertalenkki eli vuodessa yhteensä about 300km. Tätäkin tavoitetta ajatellen saan ottaa kiriä loppuvuoteen (tehdä pidempiä lenkkejä enemmän), koska nyt olen tänä vuonna kerryttänyt vasta 28 kilometriä ulkolenkeillä. 
  • Teiden sulatessa tulee taas fillarikin kyllä kuvioihin ja siihenkin voisi motivaattoriksi keksiä jonkin kilometritavoitteen!
 • Painon pyrin pitämään samoissa mitä se nytkin on. Nyt se on aika hyvässä lukemassa. Enempää tuskin pyrin sitä laskemaan, koska nyt tuo lihaskuntoharjoittelu kuitenkin nostattaa myös painoa. Tällä hetkellä se paino keikkuu siinä 58-60kg, vähän päivästä riippuen. Kiinteytystä toki kaivataan ja sitä ajatellen olenkin ennen nykyistä kuntosaliohjelmaani ottanut itsestä kriittisiä mittoja.
 • Lihakset! Ei pidä unohtaa niitä. Perimmäinen haaveeni on saada näkyviä lihaksia, mutta siihen on vielä matkaa. Toki kiinteytyminen tuo niitä pieniäkin lihaksia esiin.
 • Samalla jos sitä voimaakin saisi kroppaan. Painojen suhteen toki toivon että saisin nostettua niitä isommiksi aina vähän kerrassaan... Tällä hetkellä painomäärät on tyyliin 10-12 x 2-3 sarjoilla esimerkiksi askelkyykyt 30kg, rintapenkki 15kg, hauiskäännöt 6kg, vatsarutistus 15kg, selkälihaslaitteilla 20kg... Jokainenhan lähtee jostain aina liikkeelle! :)
 • Treenitavoitteiden lisäksi pyrin yhtenä tavoitteena myös viettämään kaiken muun lomassa aikaa lapseni kanssa! Kevään/kesän tullessa kykenee taas myös yhdistämään yhdessäolon ja liikunnan kun päästään niille rataslenkeille tai pyörälenkeille yhdessä.
Ylläolevassa kuvassa on tilasto tämän kuluneen vuoden treeneistä. Ei paha silti. Nuo määrät kun jakaa viikoille, niin aktiivisuuteni jakautuu suurinpiirtein 3 tuntia viikossa, 5 treeniä viikossa. Aika hieno motivaattori kyllä tuo HeiaHeia. Löysin sieltä semmoisen lokin josta näkyy kaikki minun listaamani treenit vuodesta 2010 alkaen (aivan kaikkia en ole muistanut listata ja välillä on ollut laiskojakin kausia...). Näyttää aika hienolta tuo kärrykävelymäärä! Täytyy vissiin joku päivä käydä heittämässä vielä yksi kärrylenkki, saisi satasen täyteen. :D Hotjoogat, bodyattackit, bodypumpit on enimmäkseen niiltä ajoilta kun ramppasin vuonna 2010 Lady Linella. Alla näkyy kuvakaappaus tuosta useamman vuoden tilastosta.Kuulostaako nuo listaamani tavoitteet teidän mielestä hyviltä vai huonoilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti