keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Onks pakko jos ei haluu..?

...tehdä vatsalihaksia.


Mun kompastuskivi, vatsalihasliikkeet. Pakkohan niitä on tehdä jos haluaa timmin vatsan, ei se auta. Mutta mikä siinä on ettei ne oikein inspaisi, tekee ne löysäillen tai joskus ei ollenkaan? Olisipa se vatsamakkaroiden karistus niin helppoa että laittaisi vaan kaikenmaailman tv-shoppien saunabeltit sulattamaan ne makkarat. Äh.Tänään kävin parin viikon tauon jälkeen salilla. Ohjelmassa oli kyykkyjä, reisilaitetta, takapotkuja, rintapenkkiä, ojentajia... ja niitä vatsoja lopuksi. Tuntuipa kyllä muuten hyvältä viettää puolitoista tuntia hikoillen aamulla, ennen iltavuoroa.
Pakko se vatsojenkin treenaus on ruvettava maistumaan, etenkin tuo kesä jo lähestyy kovaa vauhtia. Otinpa muuten taas välimittailuja eilen, ajatuksella että seuraan 2kk ajalta paljonko saan senttejä tiristettyä. Painoakin voisi toki pudota semmoiset pari kiloa, mutta se ei ole niin must koska painaahan ne lihaksetkin. ;)

Mutta hei, tuo russian twist kahvakuulalla taitaa olla kyllä yksi vatsalihasliike josta taidan tykätäkin!
Onko teillä jotain inhokkiliikettä tai lihasryhmää mitä ei vain huvittaisi tehdä?


2 kommenttia:

  1. Mulla ei ole sellaista lihasryhmää joka olisi ehdoton Ei mutta syvä viharakkaus-suhde on askelkyykkyihin jotka tehdään lisäpainoilla sekä turkkilaisiin vatsalihaksiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, minä taasen tykkään niistä askelkyykyistä. Ok en ennen tykännyt, mutta nyt kun sain siihen ohjausta kädestä pitäen että miten ne oikein pitäisi tehdä ;)

      Poista