maanantai 7. maaliskuuta 2016

Lukijatoivepostaus: treenimusiikki

Lukijan toiveena kirjoittelen postauksen musiikista. Musiikki tuo treenaamiseen energiaa ja treeni kulkee kuin huomaamatta välillä. Kuuntelen aika paljon omaa musaa salilla korvanapeilla. Muuten juuri laitoinkin tilaukseen Jam Transit bluetooth-sankakuulokkeet, hyvästi tiellä viuhtovat piuhat ja karkailevat korvanapit! Ja kyllähän se musiikkikin soi varmasti laadukkaammin...



Mitä biisejä kuuntelet treenatessasi? 
- Salilla mulla on soinut paljon Tikiksen Spotify-soittis "treenimusaa ROCK 2". Tämän myötä olen löytänyt uusia bändejäkin. Salilla siis haluan kuunnella raskaampaa musiikkia, koska se jotenkin inspaa enemmän suorittamaan ja tuo energiaa. Lenkillä taas saatan kuunnella reippaampaa ja kevyempääkin musiikkia, vähän fiiliksen mukaan. Toisinaan toimii rokki tai toisinaan lenkkimusiikiksi valikoituu Uniikki tai Paula Koivuniemi. Todella paljon siis vaihtelee musat!

Sanottakoon tähän väliin että Antti Tuiskusta en tykkää. Vähän nostatti niskakarvoja kun virtuaalispinningissä pyörähti soimaan Tuiskun kipale ja eihän sitä pysty skipatakaan... :D

Välillä tulee kuunneltua jotain läppäbiisejä itsensä huvitukseksi, esimerkkinä tästä Portio Boys:n Pumppaa -biisi! "Nosta poika rautaa, paistinpannulla vain nautaa"



Mitkä on tällä hetkellä suosikkeja? Mitkä ikuisia legendoja jotka toimii (lähes aina)?
- Tällä hetkellä soitossa on paljon Five Finger Death Punchia, jonka olen löytänyt tuolta Tikiksen listalta. Sitä olen kuunnellut töihinkin (autolla) ajellessa kun on tarvinnut kunnon herätystä aamuun, toimii. Legendoja... hhmm... Apulannasta olen jo nuoruusiältä asti tykkäillyt, etenkin vanhasta siitä. Jossain vaiheessa mulla oli nuoruudessa rokkikausi menossa, johon kuului Hanoi Rockia, White Snakea, Scorpionsia, Hammerfallia, Sonata Arcticaa... nämä toimii nykyäänkin treenaillessa.



Olipas muuten hankala homma valita itselle kivoimmat kuulokkeet. Ensin ihastuin JBL:n langattomiin sankakuulokkeisiin, etenkin punamustaan, koska jostain sain päähäni että niiden ON oltava punaiset. No, sitten sain vinkin noista tilaamistani. Huomasin että niitäkin saa punaisina. Kiersin kauppoja etsien mahdollisuutta testata kuulokkeita päähän, tuloksetta. 

Mutta sitten kauppakeskus Veturin Anttilasta löysin juuri nämä kuulokkeet testattavaksi ja sai jopa testata miten niillä ääni kulki! Miksei muilta merkeiltä voisi testata? Kun ei kaikki välttämättä sovi pikkuruiseen päähäni tai onko hyvän tuntuiset korvilla. No, loppujen lopuksi tilasin nuo mustana, koska se sopii paremmin kaikkien vaatteiden kanssa (tämähän ON tärkeä pointti). 

Mutta punaiset olisi kyllä olleet päheät salille! ;)

2 kommenttia:

  1. Hei kerrotko lisää kuulokkeistasi, mitkä siis ja minkä hintaiset? Hakusessa myös maailmanparhaatkuulokkeet! Ja mistä onbtuo treenipaitasi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tilasin Anttilasta 44,95 tai jotain sinnepäin, saa toimituksen tavarataloon. Itse Anttilan liikkeessä oli jotain 59e! Siis nuo Jam Transit kuulokkeet. Vielä en tarkemmin tiedä minkälaiset on, muuta kuin liikkeessä nopeasti testasin ääntä ja mukavuutta päähän. Toppi on Fitnesstukulta tilattu, Björn Borgin. :) Todella mukava päällä, tosin pienirintaisena yläpuolelta vähän väljä (kokoa M mulla) mutta topattujen urheiluliivien kanssa ei tunnu niin väljältä.:)

      Poista