sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

"Kyllä sen kympin voisi johonkin turhaankin laittaa."Eilen kävin uuden Fitness24seven kylmäsalin avajaisissa ja kerkesin vielä viimeisten joukossa saada edullisimman tarjoushinnan vuodeksi. Testailen nyt ensin että millainen sali tuo on, ennenkuin teen päätöksen irtisanonko vanhan salin. Mielessä kyllä kävi ajatus, että mitäs jos jättäisikin molemmat jäsenyydet voimaan, olisiko ihan hölmö ajatus? Avajaisjonossa seisoskellessa kerkesi nähdä ja kuulla kaikennäköistä, ja ehkä motivoivin lausahdus takana jonottavaltani oli, että kyllä kai sen kympin voisi johonkin turhaankin laittaa. Niinpä, musta kymppi on naurettavan pieni hinta kuukaudessa  jäsenyydestä kuntosalille. Niillekin jotka ei kovin usein pääse tai jaksa käydä. Tuolla uudella ei siis ole jumppia tai spinningiä, mutta toisaalta en minä niissä ihan kamalasti ole käynytkään kun kuntosalia on jo sen kolme kertaa viikossa, eikä mullakaan aika ihan kaikkeen riitä. Ja nyt kevään ja kesän tullessa voi hyvin tehdä aerobiset harjoitukset lenkkeillen tai pyöräillen. Ja tuleehan kohta varmaan taas puistojumppakin, toivotaan niin.

Otin tytön mukaan tutustumaan saliin kun siellä ei nyt avajaisviikonloppuna vielä voinut kukaan treenatakaan. Tyllerö oli valtavan kiinnostunut kaikista laitteista ja jokaisen laitteen kohdalla äiti joutui kertomaan mitä siinä tehdään. Tulipas myös samalla itse tutustuttua paremmin laitteisiin! 
Uusia temppuja, uusi sali, uusi tukka, kevään ekat rapputreenit. Niistä on mun tää viikkoni koostettu. Salitreenin ohella testailin voimistelurenkaita ja yllätyksekseni pysyin jopa renkaissa enkä mätkähtänyt maahan! Joskus lapsena harrastin jotain telinevoimistelua ja nyt heräsi idea kokeilla jotain uutta renkailla, täytyy googletella temppuja. Ei niissä renkaissa kauaa jaksa roikkua, mutta vähän kerrallaan. Kuten aiemmin sanoinkin olen ottanut saliohjelmaani mukaan jalkaprässin ja loppuviikosta tekaisin prässillä treenit 90kg 10x2 ja sitten nostinkin siihen 100 kiloon ja jaksoin sillä kymmenen toistoa aika hyvinkin. Täytyisi vaan rohkeasti nostaa noita kiekkoja isommiksi, mutta... ehkä suurin kysymysmerkki on tuo napsupolvi. Apuna siihen on tällä hetkellä MSM-jauhe sekä lisäksi otin vastikään magnesiumin mukaan. Polvitukia olen mietiskellyt olisiko niistä hyötyä. Ei sillä että se kipeä olisi, netistä juttuja selailtuani päädyin siihen tulokseen, että napsuminen ei oo paha ellei polvi kipuile tai haittaa treeniä. Silti ärsyttävä vaiva. Askelkyykyissä olenkin edennyt maltillisemmin painojen suhteen. Ja tottakai pitää muistaa edellä se puhdas tekniikka ennemmin kuin ne liian isot painot. :)


On tuossa jotain yritystä ja pääsin vielä linnunpesäänkin :D

Kevään kunniaksi blondasin myös tukkani reippaasti vaaleammaksi. Ihan vähän jäi enää keltaisuutta lettiin, mutta jos se nyt sävyttävällä hoitoaineella tasoittuisi hissukseen. Käytiin myös eilen älyttömän keväisessä auringonpaisteessa tälle vuodelle ekan kerran hyppyrimäen rappusilla! Tytön kanssa kiivettiin ensin kerran raput ylös, jonka jälkeen testailin itse puoleen väliin rappujuoksua tytön leikkiessä alhaalla (siksi puoleen väliin että näin mitä se ipana alhaalla touhuaa). Hyvän poltteen sai kyllä jaloille! Mäen lenkkipolulla/ladulla oli vielä kunnon lumiset maisemat, mutta raput toki sulat. Hienon sään ansiosta lähdin vielä yksikseni ennen saunaa kuuden kilsan lenkille ja jaksoin jo yllättävän monta kertaa hölkätä muutaman minuutin pätkiä. Ihanaa kun joistakin pätkiltä on jo hiekkoja puhdistettu. Lenkin jäljiltä on kyllä ollut  tänään reidet sairaan kipeät, paljon kipeämmät kuin punttistreenin jälkeen!

Jaksaa jaksaa... lapsi salakuvaili äitiä rappujen juurella!


Sieltä se kevät tulee ja montakohan kertaa olen todennut että viikot menee niin vauhdilla eteenpäin! Aurinkoisia päiviä teille lukijoille ja treeni-intoa! 

2 kommenttia:

  1. Mä olin ihan unohtanut rapputreenit! Pitääkin lähteä tekemään, syksyllä tein vielä 2-3krt/kk rappuja juurikin hyppyrimäessä.
    Hyvä kun muistutit!

    VastaaPoista