torstai 21. tammikuuta 2016

Flunssantapposmoothie

Kivasti alkoi uudella salilla käyminen, kun seuraavana aamuna oli kurkku täynnä limaa. Jipii. Vastahan olin reilu kuukausi sitten kipeänä (ja sitkeä flunssa olikin). Hyvä puoli toki että nyt on ollut kaksi vapaapäivää, tunnollinen työntekijähän sairastaa vapailla, hmph. Nämä kaksi päivää on tosin ollut melkoista hermojen kiristelyä, kun myöskin flunssaisella (mutta kuumeettomalla) 3,5-vuotiaalla on liikaa energiaa. Huomaa että ulkoilu tekisi nyt terää, mutta ulkona paukkuu -25. Perinteisesti minä taas innostuin siivoomaan vaatekaappia ja epämääräisiä rojulaatikoita, flunssassa minua jostain syystä alkaa ällöttämään sotkuisuus, pöly ja lika.

Eilen surauteltiin blenderillä kirpsakka flunssantappojuoma. En tiedä saako tuolla oikeasti häädettyä pöpöjä, onko mistään konsteista oikeasti apuja, mutta yritetty ainakin on. Juomasta tuli aika tujua, mutta kyllä sen irvistellen joi! Banaani olisi varmaan pehmittänyt makua miedommaksi.

Resepti:
- n. 1dl maitorahkaa
- 1 appelsiini
- 1 kiiwi
- puolikas sitruuna
- puolikas omena
- 3 teelusikallista inkivääritahnaa
- n. 1dl jäisiä mustikoita

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä ois tarkoitus huomenna töihin pyrkiä, toivotaan vaan ettei taas pitkity että pääsis liikkumaakin :) Parin kotona vietetyn meikittömän tukkapystyssä -päivän jälkeen olo tuntuu kyllä virkeämmältä kun kävi suihkussa :D

      Poista