keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Vuoden ekat (mut ei vikat) salit

Eilen kävin ekaa kertaa salilla tänä vuonna. Ja muutenkin pitkästä aikaa kun oli tuo flunssa ym. Aamulla ei kyllä olisi millään jaksanut nousta ajoissa, ei ihan onnistunut suunnitelma "kahdeksaksi salille"! Kyllä minä siellä puoli 10 olin. :D Kuvat taas upeaa kännykkälaatua, koska se kulkee muutenkin mukana salilla (musiikin vuoksi), kuvat napsaisin pikapikaa siinä vaiheessa kun salin yläkerta oli sen minuutin verran tyhjillään (en kehtaa kuvailla jos siellä on muita!).


Kävin tekemässä jalkatreenin eli kuntopyörälämmittelyn jälkeen jalkaprässiä (kevyemmällä pari lämppärikierrosta ja 60 kilolla 15 toiston sarjoja 5), parit jalkalaitesarjat sekä vapaalla tangolla kyykkyjä ja askelkyykkyjä. Kyllä tuntuu nyt reisissä ja takamuksessa vaikka tankoon en painoa latonutkaan (tanko itsessään 20kg). Nyt kokeilin ottaa tangon tuohon eteen käsien varaan kun tuntuu ettei niskat kestä. Odotan että ensi kuussa aukeaa uusi sali johon jäsenyys hommattu jo! No okei kyllä lopuks kävin vielä prässillä kokeilees paljonko nousee, 75kg meni suht kevyesti. Enempiä en uskaltanut nostaa kun portaita kävellessä on about kuukauden oikea polvi napsunut, mutta kumma, ei se sitä salilla tehnyt...


Ei tuolla uimahallin salilla onneksi kamalasti ollut porukkaa tammikuusta huolimatta: yksi 3 papan porukka, kaksi muuta miestä ja yksi nainen. Ihania nuo papat jotka jaksaa käydä nostelemassa! Lopuksi kävin vielä puoli kilsaa vesijuoksemassa. Altaassa oli kyllä vähän enemmän liikkujia, ja valitsinkin vesijuoksuradan sijaan kuntouintiradan jossa oli vain kaksi uimaria kun taas toisessa oli "vedessä lillujia" ja rinnakkain höpötteleviä juoksijoita. Itse tykkään vesijuostessa pitää suht ripeän vauhdin yllä, siinä tulee jopa lämmin! Tällä kertaa jalkatreenin perään oli vähän tehot alhaalla mutta tuo 500m taittui noin 20 minuutissa.


Sen verran huomasin "muhkeutta" saaneeni loppuvuodesta takasinpäin että kesällä ostamani Niken treenitrikoot tuntui nyt vähän napakammilta reisistä ja jenkkakahvat vähän tursusi housun kauluksesta. Nyt taas ryhtiliikettä kehiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti