keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uusi salijäsenyys.

Saliavain haettu ja uusi sali testattu. Aivan kylmiltään uskalsin ostaa jäsenyyden Easyfitille kun työkaveri niin hienosti kehui paikkaa. Eilen kävin työpäivän perään ekaa kertaa, ensivaikutelmana kiva pieni sali. Tuohon aikaan oli aika paljon porukkaa treenaamassa ja päätin käydä pienen saliesittelykierroksen jälkeen testaamassa pitkästä aikaa spinningiä, edellisestä kerrasta on kuutisen vuotta aikaa! Joku oli juuri aloittelemassa 45 minsan virtuaalispinningtuntia, rankkaa mäkitreeniä. Hikistä hommaa, voimat meinasi loppua, ja loppuvaiheessa jo mietin jos vain hipsisi hissukseen pois sieltä. Mutta en kehdannut! Mutta voi pojat sitä tunnetta kun hikisen fillaroinnin perään rullailet vaan lopuksi kevyellä vastuksella ja viilentelet kroppaa! 

Spinnun lopuksi kävin testailemassa muutamat salilaitteet, joihin käy Mywellness-avain. Sillä saa tallennettua omalle sivulle tekemäsi treenit toistoineen ja painoineen. Nyt on rintalihakset kipeinä punnerruksista ja ylätaljasta, sekä takamus kipeänä jalkaprässistä! Samalla testailin vähän hissukseen paljonko saan prässistä nousemaan (napsuva polveni huomioiden, ei se taaskaan kipuillut mitenkään silti). Hiljaisempana hetkenä (aamulla?) hyökkään Smithin kimppuun testailemaan. Lisäksi kiinnostaa taljalaitteet ja TRX;t, mutta nyt ne oli vallattu enkä viitsinyt änkeä sinne nurkkaan. Nyrkkeilysäkkikin löytyy yhdestä nurkasta, kehtaiskohan käydä joskus paukuttamassa? Täytyy muuten tutustua putkirullailun saloihin, koska peilisalista löytyy semmoinen. Kävin vähän sitäkin testailemassa rääkätyille kintuille, mutta olisihan sitä kiva tehdä ihan oikeaoppisesti ettei hallaa tee.


Easyfitillä on salin lisäksi tosiaan noita virtuaalitunteja. Osa on tiettyyn ajastettuun aikaan, mutta muuten välissä voi käydä itse. Tosin jos kellään ei ole siellä kesken oma ohjelmansa. Kerran viikossa on ohjattu BodyPump jossa voisi käydä, tosin se on ilta-aikaan. Aamuisin pääsen ainakin iltavuoropäivinä hyvin salille, ja tuntuukin että olen aamulla virkeämpi kuin illalla. Ja lisäksi tuo tyttönen on ollut hieman kiukkuinen viime aikoina ja täytyisi hänenkin kanssa viettää äiti-tytär-aikaa enemmän.

Ostin viime vuoden puolella parilla eurolla jäsenyyden Huuma Power Gymillä, ja nyt mulla onkin sitten helmikuussa kaksi jäsenyyttä päällekkäin. Täytynee vain perua tuo Huuma, koska Easyfit on helpompien kulkuyhteyksien päässä, näin talvellakin kun en oikein talvipyöräilyä ole harrastanut. Tuo Huuma ei ole siis vielä edes auennut enkä täten ole käynyt edes tutustumassa. Sitä paitsi siellä ei virtuaalitunteina ole kuin spinningiä, ja olisi kiva verestellä muistia Lady Linen ajoilta ja käydä esim RVP- tai Balance-tunnilla. 


Tänä aamuna heräsin kurkkukipuun. Aivan mahtava jatko hyvin alkaneelle kuntoilulle! Kroppa ei varmaan tykännyt kun salin jälkeen vielä hieman hikisenä kiskoin ulkotamineet niskaan ja kävelin reilu 3km kotiin tuolla pakkasessa joka oli taas kiristynyt. Salin viereltä kulkee bussi, mutta se kerkesi juuri pyyhältää ohitseni, enkä jaksanut jäädä odottelemaan seuraavaakaan. Pakkasessa lenkkeily on kyllä silti ihanaa, kun pukee hyvin päälle. Onkin muuten kiva kun nyt lähiaikoina on pukeutuminen ollutkin helppoa, senkun kiskaisee sen tylsän mustan fleecepaidan päälle. :D Miinuspuolena on huurtuneet jäätyneet linssit, kun hengittelee lämmintä ilmaa fleecetuubin alta. Pikkuvikoja! :D

Tää päivä onkin siis löhöilty (myöskin flunssaisen) tytsyn kanssa levitetyllä sohvalla. Nyt pikapikaa inkiväärismoothien tekoon. Onneksi huomennakin on vielä vapaapäivä. En kestä jos tää flunssa jatkuu - vastahan mulla oli useemman viikon kestävä semmoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti