sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Voiko vielä aikuisiällä oppia uutta?


Tätä jäin miettimään, kun tänään rinnekeskuksen lastenmaassa käydessämme, kaverini kysyi lähtisinkö aikuisten alkeiskurssille. Hassua mutta luulin että kaverini on joskus käynyt laskettelemassa. En minäkään ole. Nyt meitä olisi kaksi untuvikkoa naista suunnittelemassa kurssille suuntaamista. Uskallanko? Olenko liian kömpelö jo opettelemaan moista harrastusta? 


Mielakan Äijä&Muija-kurssi olisi 85 euroa, plus pikkusummalla varustevuokra päälle. Kurssi on kolme päiväinen, harmikseni huomasin kyllä että minulla on juuri noin päivinä aamuvuoroja kaikki. Jaksaisinkohan silti lähteä? Ulkoilmahan piristää jne. Täytyy harkita. En tiedä kauanko voi harkita jos kurssilla onkin joku maksimimäärä osallistujia. Nyt olisi kyllä oiva sauma ilmoittautua kun on kaverikin mukaan. Kai siellä on muitakin meitä kömpelöitä sitten opettelemassa!


PS. Pulkkamäessä oli muuten pirun kylmä. Eikä lapsi laskenut kuin kaksi kertaa. Ekalla kerralla laski stigalla syöksylaskulla päin tuubimäen vallia lentäen sinne kouruun, stiga ja tyttö erillään ilmassa. Onneksi vuokrattiin kypärä, vaikkei niitä laskuja montaa tullutkaan. Enää ei tytön uskallus riittänytkään stigalaskuihin, harmi, täytyy yrittää rohkaista ja selittää rauhassa. Toinen lasku mentiin yhdessä pulkan kanssa, mäen alla jaloilla jarruttaessani lumi pöllysi vasten tytön kasvoja, itkuhan siitäkin tuli. Parasta taisi olla kodassa nakkien grillaaminen ja lämpimän glögin/mehun nauttiminen. Onneksi kohta lämpenee! Oliko vähän liian kovat lieskat? :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti