torstai 28. tammikuuta 2016

Nasta juttu!


Tänään aamulla lenkkipolut oli melko autioita. Monikin varmaan pelkää liukkaita teitä. Itsekin olen aiemmin pidätellyt tekosyissä: "siellä on liian liukasta, siellä sataa vettä, on pimeää". Tänään sanoin pyh tekosyille, ja vetäsin nastat lenkkikenkien alle. Kätevät kyllä, miksi en ole aiemmin semmosia käyttänyt? Ehkä olen ajatellut niiden olevan mummojen juttu, mutta ei, ei ne ole. Todella huomaamattomatkin ne ovat. Ja hyvä pito! Alkuun vähän pelotti kävellä peilijäätä eteenpäin, mutta kertaakaan ei 3 kilsan lenkillä lipsunut askel. Huippua!

Omat nastani ostin Lidlistä muutama viikko sitten. Ne on semmoiset kumiset läpyskät mitkä vedetään kengän kärjestä kantapäähän. Juoksulenkkareihini ne ei oikein istuneet hyvin (vaikka ne on jopa kokoa pienemmät kuin nämä talvikengät), mutta talvilenkkareihini ne istui täydellisesti. Näitä kenkiä tänä talvena ostaessani puntaroinkin myös Icebugin nastakenkiä, mutta pihiys iski, vaikka oli hyvät aletkin. On ne silti sen verran tyyriitä popoja. Ehkä sitten ensi talvena investoin niihin Icebugeihin.



Flunssakin alkaa hissukseen helpottaa, vähän vielä niiskuttaa. Tälläkään kertaa ei kuume tullut kuitenkaan päälle. Kaksi työpäivää vielä ja sitten onkin viikonloppuvapaa. Tuolloin meinasin suunnata salia kohti, aloittaen jollain kevyellä. On tämä pakollinen tauko ärsyttänytkin, mutta eilinen vaa'alla piipahdus ilahdutti: paino on laskenut pari kiloa sitten kertyneiden joulukilojen!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti